Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya’nın cevabına gönderme yaptı

Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz, son özel gösterisi "CMXXIV" ile hem güldürdü, hem düşündürdü. Yılmaz'ın Hasan Can Kaya'ya gönderme yaptığı iddia edilen söylemi, takipçilerinin büyük ilgisini çekti. #CemYılmaz #HasanCanKaya #CMXXIV

unlu komedyen cem yi 9
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin tanınmış sanatçısı Cem Yılmaz, kendine has tarzı ve komedi anlayışı ile seyircilerine eşsiz bir stand up gösterisi sunduğu “CMXXIV” isimli son şovuyla yine kamuoyunun dikkatini çekti. Son zamanlarda özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın dekolteli kıyafetine atıfta bulunduğu iddialarıyla da konuşuldu. Ancak Cem Yılmaz’ın stand-up şovunda meslektaşı Hasan Can Kaya’ya yaptığı gönderme, en çok dikkat çeken noktalarından biri oldu.

Yılmaz, Kaya’nın toplum içinde kullanması eleştirilen ağır söylemişine atıfta bulunarak, “O söylemiyle konuşuyor ya; ‘Merhaba a., nasılsın sen a.’, siz Gebze’den gelin, tamam mı a.?” şeklinde cümleler kurdu.

Komedyen Hasan Can Kaya ise, Yılmaz’a cevaben “Bir süreliğine rahatsızlandım, yerine ‘veteran komedyenler ligi’nden Cem Yılmaz girdi.” şeklinde konuştu ve bu durum oldukça ses getirdi.

Ünlü komedyen Yılmaz, bu durumu mizahi bir şekilde geçiştirdi ve sosyal medya hesabından ilgi çeken bir caps paylaştı. Bu paylaşım, Yılmaz’ın takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Artık Yılmaz’ın her paylaşımı, Hasan Can Kaya’ya bir gönderme olarak algılanıyor ve merakla takip ediliyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya’nın cevabına gönderme yaptı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!