Ünlü komedyen Cem Yılmaz eleştirilere cevap verdi: ‘Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık’

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere tepkisiz kalamadı. Yılmaz, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki gerizekalı yine kendine bi eğlence bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık" ifadeleriyle yanıt verdi. Gazeteci Uğur Dündar ise komedyene desteğini gösterdi. #CemYılmaz #SosyalMedya #Ünlüler

unlu komedyen cem yi 5
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defne Samyeli ile birlikteliği sırasında kalbini Serenay Sarıkaya’ya kaptıran ünlü komedyen Cem Yılmaz, hala eski ilişkisiyle gündeme gelmekte. Şimdilerde Necla Karahalil ile romantik bir ilişkide olduğu söyleniyor.

Cem Yılmaz

“GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri” etkinliğindeki derin dekolteli elbisesiyle ilgi çeken Serenay Sarıkaya’ya Cem Yılmaz’ın bir gönderme yaptığı konuşuldu. Bu iddiaların sebebi, Cem Yılmaz’ın Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşmasıydı. Pek çok kişi, bu paylaşımın Sarıkaya’nın dekolteli pozuna bir yanıt olduğuna inandı.

Ünlü oyuncu New York’tan derin dekolteli elbisesiyle çekilmiş fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Cem Yılmaz’ın bu paylaşımının ardından yine bir paylaşımda bulundu. Yılmaz’ın, “Acıbadem’deyim 🙂 ama iyiyim. küçük mutluluklar” şeklinde not düştüğü fotoğrafı da bir gönderme olarak görüldü.

Cem Yılmaz

Ünlü komedyenin bu paylaşımlarına olumsuz tepkiler geldiğinde, Cem Yılmaz tepkisini dile getirdi. “Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş.. Nedense benimle bulmuş 🙂 gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın.. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var.”

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz’ın bu tepkili paylaşımına gazeteci Uğur Dündar’dan da destek vardı. Dündar, “Cem Yılmaz gururumuzdur. İyi ki Türkiye’nin bir Cem Yılmaz’ı var. Sevgiler değerli kardeşim.” mesajıyla komedyene destek olmuştur.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz eleştirilere cevap verdi: ‘Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!