Ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan seçim sonucupaylaşımı: “Vallaha ben bir şey yapmadım”

Yerel seçimler 2024 sırasında ünlü komedyen Cem Yılmaz, oy kullanırken mizahi bir açıklamada bulundu: "Ben bir şey yapmadım." Seçimden sonra sosyal medyada bu yorumunu paylaştı. #Komedi #CemYılmaz #YerelSeçimler2024

unlu komedyen cem yi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin dört bir yanında, 31 Mart 2024’de yerel seçimler gerçekleşti. Seçim süreci içerisinde belediye başkanları, il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık pozisyonları için oy kullanıldı. Vatandaşların aktif katılımı gibi popüler figürler de sandığa giderek oylarını kullandılar. Ünlü Türk komedyen Cem Yılmaz, oyunu İstanbul, Levent’teki Lütfi Banat İlkokulu’nda kullandı.

Kendisinden her zaman bir esprinin beklendiği Cem Yılmaz, seçim sürecine de kendi mizahi dokunuşunu kattı. Yılmaz, oyunu kullanırken, “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok.”  diyerek çevresindeki insanlara tebessüm attırdı. Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul’da seçimi önde tamamladı ve oy oranını belirgin bir şekilde yükseltti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Cem Yılmaz hızla sosyal medyaya yöneldi ve oy kullanırken çekilen bir resmini paylaştı. Yılmaz, esprili bir yorum ekledi: “Valla ben bir şey yapmadım.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan seçim sonucupaylaşımı: “Vallaha ben bir şey yapmadım”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!