Cem Yılmaz, gösterisinin gelirini Oyuncular Sendikası’na bağışladı

Türkiye'nin tanınmış komedyeni Cem Yılmaz, 'Pek Yakında - Extr Act' adlı son gösterisinden elde ettiği geliri Oyuncular Sendikası'na bağışladı. Bu önemli jesti takdire şayan bulan Sendika, sosyal medya aracılığıyla bir teşekkür mesajı paylaştı. #CemYılmaz #OyuncularSendikasi #Dayanışma

cem yilmaz gosteris
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen komedyenlerinden Cem Yılmaz, en son sahne performansı ‘Pek Yakında – Extr Act’ ile yine göz doldurdu. Ancak bu seferki performansında sadece yeteneğiyle değil, aynı zamanda yaptığı yardımla da öne çıktı.

Cem Yılmaz, gösteriden elde edilen tüm geliri, Oyuncular Sendikası’na yaptığı bağışla öne çıktı. Bu cömert davranışın ardından Oyuncular Sendikası, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve Yılmaz’a teşekkür etti.

cem yilmaz gosteris 2



Sendika, “Sevgili üyemiz Cem Yılmaz’a tüm üyelerimiz ve meslektaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Çok özel anların yaşandığı, hepimiz için çok kıymetli bir geceydi. Elini üzerimizden hiç çekmeyen, her zaman meslektaşlarıyla omuz omuza olan çok değerli üyemiz Özkan Uğur’u ise özlemle andık. Meslektaş adaylarımız, konservatuvar öğrencilerini de bu özel gecede ağırlamış olmanın sevinci içerisindeyiz. Dayanışmayla, güzel günlere” ifadelerine yer verdi.

cem yılmaz gosteris

Cem Yılmaz, gösterisinin gelirini Oyuncular Sendikası’na bağışladı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!