Yabani 17. bölüm de neler olacak? Kaza aileyi alt üst eder!

Yabani dizi'nin son bölümünde Alaz'ın kontrolden çıkan öfkesi herkesi şaşırtıyor. Araba kazası yaşanan olaylar, aileyi alt üst ederken, gerilim dolu anlar da büyüyor. #YabancıDizi #ArabaKazası #AileKaosu

yabani kaza ailey
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin bir aileden koparılarak sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönerek kendi kimliğini yeniden inşa etme çabasını konu alan Yabani 17. bölümü ile 9 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yabancı Dizi, heyecan dolu bir bölümle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Geçmişin karanlık sırlarıyla mücadele eden karakterler, bu kez bir araba kazasıyla sarsılıyor. Yaşanan olaylar, Alaz’ın içerisinde biriken öfkenin ateşini körükleyerek aileyi alt üst ediyor.

Bölümün başında hap etkisi altındaki Alaz, her şeyi kontrol edemediği için öfkesini Yaman ve Rüya’ya yöneltiyor. Bu öfke, arabada gerilim dolu bir an yaşanmasına neden oluyor. Araba kazası sonucunda hala kendinde olmayan Alaz, Yaman ve Rüya’yı orada bırakarak kendisini Asi’nin yanında buluyor. Asi ise Alaz ile geçirdiği gece sonrasında suçluluk ve pişmanlık duyarken, Alaz’a cezasını kesmeye kararlıdır.

Yılın ilk gününde Soysalan ailesi için endişe dolu bir başlangıç oluyor. Yaman ve Alaz’dan haber alınamayan aile, aynı zamanda Rüya’nın da yokluğunu fark ediyor. Neslihan ve Güven, Yaman’a ulaştıklarında kazayı öğreniyorlar.

yabani 17 bolum fragmani

Neslihan, Güven ve Yaman’ın yardımıyla Rüya’nın hayatını kurtaran Yaman, kendisindeki kaza etkisini fark etmiyor. Ancak, Neslihan ve Güven oraya geldiklerinde Yaman bir beyin sarsıntısı geçiriyor ve yere yığılıyor. Serhan ise Alaz’a ulaştığında, suçluluk duygusu altında ezilmiş bir halde buluyor. Serhan, Yaman Ali uğruna Alaz’ı yem etmemeye kararlıdır.

Ancak, Yaman Ali ve Rüya’nın kaza yapmasına sebep olan kişinin Alaz olduğu bilgisi, sadece Alaz, Serhan ve beklenmeyen bir şekilde Yaman Ali’de bulunmaktadır. Uyanana kadar tüm şüpheleri ortandan kaldıran Serhan, Yaman’ın bu bilgiye sahip olduğunu bilmemektedir.

Uyandıktan sonra Serhan’ın bu işin içinde olduğunu öğrenen Yaman, Serhan ve Alaz’ı sıkıştıracak bir plan yapar. Cesur’un da içten içe yiyen gerçek ise Alaz’a hapı kendi elleriyle vermiş olmasıdır. Ayrıca, Asi ve Alaz’ın geçirdiği geceye de şahit olan Cesur, Alaz’ın öfkesini körükleyen bu plana dahil olur. Plan, Soysalan ailesine Serhan’ın gerçek yüzünü göstermeyi amaçlarken, Yaman’ı destekleyecek kişiler kimler olacak? Bu plan ne kadar etkili olabilecektir?

Yabani 17. Bölüm 2. Fragmanı

Yabani 17. Bölüm 2. Fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yabani 17. Bölüm 2. Fragmanı

Yabani 17. bölüm de neler olacak? Kaza aileyi alt üst eder!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!