Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kaza anını anlattı

unlu sovmen mehmet a 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen cumartesi günü Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izledikten sonra evine dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. İstanbul’un İstinye Mahallesi Sarıyer Caddesi’nde meydana gelen kazada, yanlış yöne giden bir araç geri gelmeye çalışırken arkasından gelen kamyonet şoförü durmak zorunda kaldı. Mehmet Ali Erbil ise otomobiliyle kamyonete çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada Erbil’in otomobili tamamen hasar gördü. Erbil’in kaburgalarında ezilmeler olduğu ve kamyonet şoförünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kaza sonucu kaburgaları ezilen Mehmet Ali Erbil tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Evine döndüğünde kazayı anlatan Erbil, Fenerbahçe maçında üzülerek stadı terk ettiğini ve maçtan sonra Sarıyer Caddesi’nde kamyonetin önüne geçen bir aracın yanlış giriş yaparak geri geri geldiğini belirtti. Kamyonetin durmasıyla birlikte çarptıklarını söyleyen Erbil, arabanın hava yastığının açılmamasının ve otomatik frenin devreye girmemesinin şaka gibi olduğunu ifade etti. İyi ki emniyet kemeri takılı olduğunu belirten ünlü şovmen, sol tarafındaki kaburgalarının ezildiğini ve hala acı çektiğini dile getirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tutanak tutarak inceleme başlattı. Kazaya neden olduğu iddia edilen araç sürücüsünün kaçtığı belirtildi.

Mehmet Ali Erbil, kazada aracını terk edip kaçan sürücüye ve şoförüne rağmen herhangi bir hasar almadıklarını söyledi. Kendi arabasının yerine getiren arabanın ön plakasının camına yapıştığını belirten Erbil, kaza anının gözünün önünden hiç geçmediğini ancak ne olacağını ve nasıl yeniden toparlanacaklarını düşündüğünü ifade etti. İncelemeler ise kazayla ilgili devam ediyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kaza anını anlattı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!