Yargı’nın Pars Savcı’sı geri dönüyor! Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni rolü…

Yargı dizisinde Savcı Pars olarak tanınan Mehmet Yılmaz Ak, Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da Timur karakterini canlandıracak. Bahar dizisi, başarılı profesörün hayatındaki kırılma noktalarını ve sırlarını konu alacak. Mehmet Yılmaz Ak'ın geri dönüşü heyecanla bekleniyor. #Yargı #Bahardizi #MehmetYılmazAk

yargi nin pars savci
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yargı adlı dizide Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Oyuncunun yeni projesi ise merakla bekleniyordu. Mehmet Yılmaz Ak’tan beklenen haber sonunda geldi. Peki, Ak hangi dizide geri dönüyor?

MF Yapım imzalı Show TV’nin yeni dizisi Bahar, Mehmet Yılmaz Ak’ı kadrosuna dahil etti. Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Bahar dizisinde Ak, Timur karakterini canlandıracak. Timur, başarılı ve kibirli bir profesördür. Yirmi sene önce Bahar’la evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştur.

Mehmet Yılmaz Ak

Timur’un Bahar ve çocuklarıyla ilişkisi mesafeli ve soğuktur. Annesi onun için çok değerlidir ve onun dediklerine asla karşı gelmez. Kontrolün her zaman kendisinde olmasını isteyen Timur, Bahar’ın yaşayacağı kırılma noktasıyla birlikte bu kontrolü kaybedecektir.

Ailesi ve Bahar’la bitmeyen hesaplaşmalara girecektir. Tüm bu dinamiklerle başa çıkmaya çalışırken, sakladığı sırlarının ortaya çıkmaması için büyük bir mücadele verecektir.

yargi nin pars savci 2

Yargı dizisinin hayranları, Mehmet Yılmaz Ak’ın yeniden ekranda olacağı Bahar dizisini merakla bekliyor. Ak’ın Timur karakterine nasıl bir hayat vereceği ise şimdilik bilinmiyor. Ancak sevilen oyuncunun başarılı performansıyla izleyenleri büyüleyeceği kesin.

Yargı’nın Pars Savcı’sı geri dönüyor! Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni rolü…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!