2024 Survivor All Star’da Bu Hafta İkinci Eleme Adayı Netleşti!

survivor 2024 all st 3
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star‘ın heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Son bölümde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı nefes kesen bir mücadeleyle açığa çıktı. Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları, ikinci dokunulmazlık oyununda adeta birbiriyle yarıştı ve sonuçta herkesin merakla beklediği kazanan takım netlik kazandı. Kırmızı takım, yarışı baştan sona önde götürerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Skor tabelası 12-8 önde bitirdikleri bu kıyasıya yarışın sevinci adeta ekranlara yansıdı.

survivor ikinici eleme adayi

Son sayıyı Aleyna’nın atışı ile elde eden Kırmızı takım, yine oyuncuların kıyasıya mücadeleysine sahne oldu. Ancak haftanın 2. eleme adayı kim mi oldu derseniz? Survivor’da bu hafta ikinci eleme adayını belirlemek için dokunulmazlık oyununun ardından eleme konseyi toplandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımın belirlediği eleme adayı Batuhan oldu. Bu sonuçla hem yarışmacılar hem de izleyiciler yeniden büyük bir heyecana kapıldı.

2024 Survivor All Star’da Bu Hafta İkinci Eleme Adayı Netleşti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!