Arka Sokaklar 5 Ocak sonuçlarına göre reytingleri sildi süpürdü!

5 Ocak Reyting sıralamasında 'Arka Sokaklar' zirvenin sahibi oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi birinciliği kaptı, hemen ardından Atv'nin 'Esra Erol'da' ve 'Ateş Kuşları' programları geldi. #ArkaSokaklar #EsraErolda #AteşKuşları

5 ocak reyting sonuc
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Ocak 2023 Cuma günü televizyon ekranlarında, birbirinden etkileyici Arka Sokaklar gibi diziler, filmler ve haber bültenleri izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu yapımların reyting savaşı sona erdi ve zirvenin sahibi belirlendi.

Cuma günü, 5 Ocak tarihinde, yapılan değerlendirmelere göre reyting sonuçlarında öne çıkan isim ‘Arka Sokaklar’ oldu. Rüzgarı arkasına alan dizi, Total kategorisinde birinci sırayı kapmayı başardı ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam etti.

Onu, Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve ikinci sıradaki yerini sağlamlaştıran “Esra Erol’da” izledi. Üçüncü sırayı ise yine Atv’den “Ateş Kuşları” kapmayı başardı. İki Atv’nin popüler programları arasına sıkışan ‘Arka Sokaklar’, yine de birinci sıradaki tahtını kimseye kaptırmadı. Reyting sonuçlarına göre ilk üç sırada şu düzüler yer aldı;

Dizi severlerin, sabırsızlıkla beklediği bu reyting sıralamasının sonuçları her hafta genellikle aynı saat diliminde yani bir sonraki gün açıklanıyor. İzleyici tercihlerini yakından takip etmek isteyen dizi ve program yapımcıları için reyting sıralaması, aynı zamanda bir kontrol listesi niteliği taşıyor.

Arka Sokaklar 5 Ocak sonuçlarına göre reytingleri sildi süpürdü!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!