Arka Sokaklar’ın Ezgisi Ela Yörüklü hem diziyi hem de oyunculuğu bıraktı!

httpswww.ensonhab 441
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar“, Türkiye’nin en sevilen ve saygı gören televizyon dizilerinden biridir. 2006 yılından itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, seyircilerini daima şaşırtmayı başardı. Kadrosu sürekli değişen dizi, yıllar boyunca dikkat çeken bir çok karakteri ve oyuncuyu ağırlamıştır.

Bu oyunculardan biri, Ela Yörüklü‘dür. Ezgi karakterine can veren Yörüklü, dizinin en popüler ve sevilen oyuncularından biriydi. Ancak, hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak hem diziden hem de oyunculuk kariyerinden veda etti. Kararını duyan birçok kişi şaşkınlığını gizleyemedi.

Ela Yörüklü’nün kariyeri sadece oyunculukla sınırlı değildi. Üniversite eğitimine devam ederken ayrıca modellik de yapan Yörüklü, 2017’de Best Model of Turkey yarışmasında ikinci oldu.

Artık kamera önünde olmak yerine, Yörüklü eski mesleğine dönme kararı aldı. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ni bitiren Yörüklü, “Arka Sokaklar”dan ayrıldıktan sonra veterinerlik pratiği yapmaya başladı. Bir dönem ekranların parıldayan yüzü olan Yörüklü, artık hayvanları tedavi etmeye adadı kendisini.

Arka Sokaklar’ın Ezgisi Ela Yörüklü hem diziyi hem de oyunculuğu bıraktı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!