BAHAR Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragmanı izle! Son bölümde ne oldu?

BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte fragmanı izle! Son bölümde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ve önceki bölümde neler yaşandığı hakkında tüm detaylar haberimizde. #bahar #bahardizisi #dizi #yenibölüm #fragman

bahar dizisi konusu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Seyirciler, Bahar dizisinin hangi gün ve saatte yayınlandığını araştırıyorlar. Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Peki, Bahar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragmanı izle! Son bölümde ne oldu?

BAHAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Bahar’ın 4. bölümünde; Bahar, yeni bir başlangıca adım atarken ailenin tamamı Umay’ın hastaneye kaldırılması haberiyle sarsılır. Yavuzoğlu ailesi arasında hesaplaşmalar yaşanırken Cihan Taşkeski’nin hastaneye gelmesi, Evren ve Timur’u karşı karşıya getirir.

bahar in timur u ici

Cihan’ın varlığı Bahar için yeni bir sınavdır. Bahar, Umay’la arasındaki sorunları çözmeye çalışırken Timur evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Parla! Bahar, Timur’un hatasını yakaladığı sırada şüpheleriyle sınanırken aynı zamanda yeni hastane macerasında mücadelesine devam eder.

BAHAR 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’ın 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

BAHAR 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BAHAR Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragmanı izle! Son bölümde ne oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!