Berk Göktaş kimdir? Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu çözen Berk Göktaş nerede okuyor, kaç yaşında, nereli?

Berk Göktaş kimdir? Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu çözen Berk Göktaş nerede okuyor, kaç yaşında, nereli? #berkgöktaş #kimmilyonerolmakister #atv #5milyonluksoru

milyoner de 5 milyon
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster programında izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacı Berk Göktaş, 5 milyon TL değerindeki final sorusunu doğru yanıtlayarak 5 milyon TL ödül kazandı. Genç yarışmacının başarılı performansı, izleyicileri etkileyip ve dikkatleri üzerine topladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster’de başarılı performansıyla dikkat çeken Berk Göktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında ve nerede okuyor? İşte detaylar…

Berk Göktaş

BERK GÖKTAŞ KAÇ YAŞINDA, NEREDE OKUYOR?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olan Berk Göktaş, sadece 19 yaşında olmasına rağmen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) gösterdiği olağanüstü başarıyla dikkat çekti. YKS’de elde ettiği 71. sıra ile öne çıkan Göktaş, sadece akademik başarısıyla değil, aynı zamanda fizik ve uzay alanlarına olan ilgisiyle de büyük bir beğeni topladı. Genç yetenek, yarışmada ilerleyebildiği noktaya kadar gitmek ve kazanacağı ödülle yurt dışında yüksek lisans yapmayı hedefliyor.

milyoner de 5 milyon 2

Berk Göktaş, bu akşamki Kim Milyoner Olmak İster yayınında son soruyu doğru cevaplayarak program tarihinde ilk defa 5 milyon TL’lik büyük ödülün sahibi oldu. Kenan İmirzalıoğlu, Göktaş’ın başarılı performansı sonrasında tebriklerini ileterek, “Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni.” şeklinde konuştu.

Berk Göktaş kimdir? Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu çözen Berk Göktaş nerede okuyor, kaç yaşında, nereli?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!