Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 12 Şubat Pazartesi Survivor yeni bölüm!

Bu akşam Survivor All Star'ın yeni bölümü yayınlanacak mı merak ediliyor. 12 Şubat Pazartesi akşamı Survivor severlerin heyecanla beklediği yeni bölüm, izleyicilerin gündeminde yer alıyor. #survivor #tv8 #AcunIlıcalı

survivor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu akşam Survivor All Star’ın yeni bölümü yayınlanacak mı merak ediliyor. 12 Şubat Pazartesi akşamı Survivor severlerin heyecanla beklediği yeni bölüm, izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Bu akşamın programında Survivor var mı, yok mu sorusu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Survivor’da 2024 All Star sezonu başladı ve yeni bölümler izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor yayınlanacak mı, saat kaçta? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm var mı? İşte detaylar…

Survivor son bölümde neler oldu?

Dokunulmazlık oyununda mücadele eden Yunus Emre, Ogeday’a tepki gösterdi. Ogeday ise “Ağlama oyna” deyince aralarında tansiyon yükseldi. Oyun sonrası yaşanan tartışmada Yunus Emre’nin sözleri dikkat çekti. Ogeday’a “Önümde senin gibi iskele babası vardı” dediği görüldü.

survivor 1

Ogeday ise bu sözlere karşılık olarak, “Ben başkalarına benzemem. Terbiyeli ol. Burada böyle yapıp sonra köşede herkesten özür diliyorsun. Bana el kol uzatma işleri yemez. Ben bilerek önünde durmadım, senden özür dileyecektim ama sen hemen kötü söze başvurdun” şeklinde cevap verdi.

Survivor 32. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Heyecanın ve adrenalinin yüksek olduğu Survivor’ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merakla bekleniyor.

12 Şubat Pazartesi Survivor fargman linki.

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 12 Şubat Pazartesi Survivor yeni bölüm!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!