Didem Arslan Yılmaz’ın konuğu eşinden gelen 5 taşı yere fırlattı

Didem Arslan Yılmaz'ın programında zorla evlendirilen ve tehdit edilen Sibel, eşi tarafından yapılan barışma teklifini reddetti. Getirilen çiçek ve 5 taş yüzük Sibel'in nabzını yükseltti, ancak kalbinin kapısı kapalı kaldı. #DidemArslanYılmaz #Vazgeçme #KadınHakları

didem arslan yilmaz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin sevilen programı ‘Didem Arslan Yılmaz‘la Vazgeçme’ her gün yeni ve heyecanlı hikayelerle izleyicisiyle buluşuyor. Ancak bugün yaşanan olayın şaşkınlığını üzerimizden atamıyoruz. Programın kişileri arasında yaşanan çekişme, epeyce tartışmalı anlara sahne oldu.

Sibel isimli bir kadın, zorla evlendirildiği ve fotoğrafları fotomontajla manipüle edilerek tehdit edildiği eşi tarafından gelen barışma teklifini reddetti. Eşi tarafından getirilen çiçek ve 5 taş yüzük birlikte barışma çabalarına rağmen, Sibel geçmişi hoş görmedi.

Eşinden gelen yüzüğü ve çiçeği yere savuran Sibel, programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın barıştırma çabasıda sonuçsuz kaldı. Sibel, “Onun sevgisi bana yapay ve aşırı duygusal geliyor.” diyerek, sunucunun ısrarlarına karşın eşiyle barışmak niyetinde olmadığını açıkça gösterdi.

Didem Arslan Yılmaz’ın konuğu eşinden gelen 5 taşı yere fırlattı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!