Ebru Yaşar’ın göğüs dekoltesi nefesleri kesti!

Türk pop müziğinin sevilen ismi Ebru Yaşar'ın geçtiğimiz gece verdiği konserde şıklığı ve zarafetiyle dikkat çeken göğüs dekoltesi büyük ilgi gördü. Yaşar, sahnede hayranlarına sürpriz yaparak yeni düeti 'Yoksun'u Siyam ile birlikte ilk kez seslendirdi. Eğlence dolu performansıyla seyircilerin beğenisini toplayan Yaşar, samimiyetin ve eğlencenin önemine vurgu yaparak müzik klibinde de fark yaratmaya çalıştığını belirtti. #EbruYaşar #Yoksun #Konser

ebru yasar nefes
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk pop müziğinin sevilen ismi Ebru Yaşar, dün gece verdiği bir konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Pınar Kerimoğlu imzalı iki farklı kostüm giyen Yaşar, şıklığı ve zarafetiyle de dikkatleri üzerinde topladı. Sahneye çıkar çıkmaz enerjisiyle salonu coşturan Yaşar, hayranlarına sürpriz yaparak piyasaya çıkardığı yeni düeti ‘Yoksun’u Siyam ile birlikte sahnede ilk kez seslendirdi.

ebru yasar nefes 1

Seyirciler, Ebru Yaşar’ın bu performansına büyük bir alkış yağmuruyla karşılık verdi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yaşar, “Çok tatlı telaşlarımız var. Şarkımız da trendlerde, Siyam ile çok güzel bir düet yaptık. Normalde albüm şarkısıydı. Ama bir şekilde irtibata geçtik ve içinde yer almak istedi. Ben de seve seve tabii ki kabul ettim.

Ben böyle yeni şeyler yapmayı seviyorum. Bugün de kendisi burada geldi. Birlikte sahnemizde şarkıyı söyleyeceğiz. Sadece albümde bir şarkım eksik kaldı. Onun yerini doldurmam gerekiyor. Birazcık albümü uzatacağız galiba” dedi.

ebru yasar nefes 2

Ebru Yaşar, konuşmasının devamında yeni şarkısının klibinden de bahsetti. Klip sektöründe artık çok fazla şeyler yapılmıyor. Olabilenin en güzelini çıkarmaya çalışıyorum” diyen ünlü şarkıcı, sahnelerinde ve şarkılarında samimiyetin ve eğlencenin önemine vurgu yaptı.

“Ben eğlenmediğim, o ruha girmediğim, samimiyetsiz olan hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Bu benim şarkılarımda da böyledir. Ben içinde olacağım ve eğleneceğim. Önce eğleneceğim ki ondan sonra eğlendireceğim. Bunu çok iyi biliyorum ve farkındayım” şeklinde konuştu.

Ebru Yaşar’ın bu enerjik ve samimi sahne performansı, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Yaşar’ın yeni düeti ‘Yoksun’, müzik listelerinde büyük ilgi görmeye ve dinleyiciler tarafından sıkça talep edilmeye devam ediyor.

Ebru Yaşar’ın göğüs dekoltesi nefesleri kesti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!