Pınar Deniz, Çok Güzel Hareketler’deki ödül töreni skeci yüzünden sosyal medyada gündem oldu!

cok guzel hareketler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın Kelebek Ödül Töreni, her sene olduğu gibi bu sene de ödüllerini sahiplerine takdim etti fakat bu sene ödül töreni hala konuşulmaya devam ediliyor. Popüler komedi programı Çok Güzel Hareketler, ödül töreninde pek çok tartışmaya yol açan ve birçok anıyla gündem olmuş olan bu etkinliğe ilişkin bir skeç gerçekleştirdi. Programda yer verilen Pınar Deniz göndermesi ise sosyal medyayı karıştırdı.

Altın Baza Ödül Töreni’ adı verilen skeç sırasında, Pınar Deniz’e benzer bir karaktere işaret eden ifadeler, izleyicilerin dikkatini çekti. Skeç esnasında, “Ödülü hak etmeyen oyuncu kategorisinde Pelin Solmuş’a yer veriyoruz!” ifadesi geçti. Ancak karakterin, “Setlerde çok çalışmadım. Zaten yeterince güzelim çalışmamıza çok da gerek yok.” sözleri ise izleyicilerin tepkisini çekti.

‘Altın Baza Ödül Töreni’ skecinde, Pelin Solmuş karakterini canlandıran Ebru Yücel, aldığı tepkiler üzerine bir açıklama yapma gereği hissetti. Ebru Yücel açıklmasında;

“Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi. Ama beni ona benzetmeniz gurur verir.”

Ancak sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz’in yetenekleriyle dalga geçildiğini düşünerek Çok Güzel Hareketler programına olan tepkilerini paylaşımlarıyla dile getirdi.

Altın Baza Ödül Töreni (159. Bölüm) – Çok Güzel Hareketler 2

YouTube video
Pınar Deniz, Çok Güzel Hareketler’deki ödül töreni skeci yüzünden sosyal medyada gündem oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!