Eski model Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı

Türk oyuncu Nefise Karatay, ailesi ve kızı Maya ile kutladığı doğum gününün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri, kızı Maya'yı gördüklerinde büyülendiler ve fotoğraf altına yorumlar bıraktılar. #NefiseKaratay #DoğumGünü #TürkSineması

eski model nefise ka
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasında başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip Nefise Karatay, yılların geçtiğini göstermeyen çarpıcı güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Bir zamanların ünlü mankeni olan Karatay, son günlerde vermekte olduğu pozlarla sosyal medyanın da gündemine oturdu. Özellikle genç kızı Maya ile paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topladı.

Doğum gününü ailesiyle birlikte kutlayan Karatay, bu özel anlara dair kareleri Instagram’da paylaştı ve takipçilerine ‘İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum’ notunu düştü. Bu mesajı takipçileri tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.

Gözlerden uzak büyütmeyi tercih ettiği kızı Maya ile de çıktığı Instagram sayfasında fotoğraflar paylaşan Karatay, takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Hayranları, Maya’nın fotoğrafına yorumlar bırakarak küçük kızı sevgi yağmuruna tuttular.

Eski model Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!