Gonca Vuslateri evli mi? Gonca Vuslateri’nin sevgilisi kim?

Gonca Vuslateri'nin kişisel yaşamıyla ilgili meraklar artıyor. Vuslateri'nin medyatik bir ilişkisi olup olmadığı ve ilişki durumu hakkında bilgiler araştırılıyor. İşte ayrıntılar... #goncavuslateri #merak #sevlisikim

gonca vuslateri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gonca Vuslateri evli mi? Gonca Vuslateri’nin sevgilisi kim? 7 aylık hamile olan ünlü oyuncunun aşk hayatını hayranları merak ediyor. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Vuslateri’nin evlilik durumu da büyük ilgi uyandırıyor. Gonca Vuslateri’nin evlilik ve aile planları hakkındaki düşünceleri nasıl? Gonca Vuslateri evli mi? Gonca Vuslateri’nin eşi kim? Bebeğinin adı ne? İşte ayrıntılar…

Gonca Vuslateri kimdir?

Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986’da Bursa’da doğdu. Kökenleri Sakarya’nın Hendek ilçesine dayanır ve ailesi Çerkes, Abhaz, Gürcü ve Arap kökenlerine sahiptir. Babası astsubay olduğu için aile, Adana’da görev nedeniyle 8 yıl yaşadı. Babası 1994’te emekli olduktan sonra ailesiyle birlikte Bursa’ya döndüler. Ancak, 1998’de anne ve babası boşandıktan sonra, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’a taşındı.

7 aylik hamile gonca

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne katıldı ve başarıyla tamamladı. Ayrıca DOT Tiyatrosu’nda da çalıştı. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 1998 yılında Kanal D’de yayımlanan Ruhsar dizisi ile attı.

Televizyon kariyeri, Ruhsar dizisinin ardından Eyvah Kızım Büyüdü, Büyük Buluşma, Aliye, Kız Babası, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Ailem, Yalan Dünya, Gönül İşleri, Anne, Tehlikeli Karım ve 2023 yapımı Bambaşka Biri gibi birçok projeyi içermektedir.

gonca vuslateri sevgilisi kim

Gonca Vuslateri’nin sevgilisi kim?

Erkek arkadaşıyla ilgili sınırlı bilgi veren Vuslateri, bir programda bebeğinin babasının mesleğinden bahsetti. Gonca Vuslateri, “Levent’le ilişkimizde, başka bir sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, hayatımdan ve sektörümden oldukça uzakta. Benim işimin magazinsel bir yönü var, o ise biraz daha geri planda. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok” dedi.

Bir kız çocuğu bekleyen oyuncu, isim konusunda karar verdiklerini de açıkladı. En sevdiği film olan “Selvi Boylum Al Yazmalım”dan esinlenen Vuslateri, filmin başrol oyuncusu Türkan Şoray’ın canlandırdığı karakterden etkilenerek Asya ismini vermeye karar verdiklerini belirtti.

Gonca Vuslateri evli mi? Gonca Vuslateri’nin sevgilisi kim?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!