İki Gözüm Ahmet Sürgün vizyon için gün sayıyor! Ne Zaman Vizyona Girecek?

Şevket Çoruh kimdir, nerelidir Şevket Çoruh kaç yaşında, Şevket Çoruh boyu, kilosu kaç gibi sorularınızın cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

iki gozum ahmet sur
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Kaya’nın yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyan “İki Gözüm Ahmet Sürgün” filmi, sonunda seyircisiyle buluşuyor. Türkiye’de 5 Nisan, Avrupa’da ise 11 Nisan’da sinemalarda gösterime girecek olan film, X yapım Şirketi tarafından büyük bir titizlikle hazırlandı.

Pandemi sürecinde ilk filmi İki Gözüm Ahmet’in istenilen ilgiyi görememesinin ardından yapımcılar, bu kez devam filmiyle karşımızda. Ahmet Kaya’nın mücadele dolu yaşamı ve Paris günlerinin anlatıldığı film, yönetmen koltuğunda Gani Rüzgar Şavata ve Hakan Gürtop’un oturduğu bir ekip tarafından hayata geçirildi.

iki gozum ahmet surgun

Gönül Aktürk, Gani Şavata, İlker Barış ve Kenan Kaya tarafından kaleme alınan senaryo, izleyicilere Ahmet Kaya’nın müzik kariyerinin yanı sıra gençlik yılları, devrimci duruşu ve insani değerlere olan bağlılığını sunacak.

Ahmet Kaya’nın Paris’teki yaşamı, özlemi ve zor günlerinin yanı sıra, Magazin Gazeteciler Derneği Ödül Gecesi’nde yaşadığı zorluklar da filmde detaylı bir şekilde ele alınıyor. Yavuz Bingöl’ün Ahmet Kaya’yla olan ilişkisini beyaz perdeye yansıtan sahneler, filmde dikkat çeken detaylardan sadece birkaçı.

Sürgün adlı filmde Ahmet Kaya’yı başarılı bir şekilde canlandıran Özgür Tüzel’e, Aleyna Solaker, Serdar Orçin, Metin Yıldız, Ekin Akkaş, Gani Şavata gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

İki Gözüm Ahmet Sürgün vizyon için gün sayıyor! Ne Zaman Vizyona Girecek?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!