Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Kadir İnanır Beykoz'dan hastaneye kaldırıldı! Gelişmeler için takipte kalın. #Kadirİnanır #Hastane #Hayırlışifa

kadir inanir hastane
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Kadir İnanır, sabah evinde rahatsızlandı. Usta oyuncunun sabah saatlerinde inme geçirdiği ve bilincinin kapalı olduğu belirtildi. Hastaneye kaldırıldı.

İnanır, bu sabah İstanbul Beykoz’daki evinde inme geçirdi. 74 yaşındaki İnanır’ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kadir İnanır’ın beyin tomografisi ve MR çekilmesi sonrasında çıkan sonuca göre İnanır’a tedavi uygulanacağı bilgisi verildi.

kadir inanir hastane

Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar. Zamanında müdahale ettiler sağ olsunlar. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler ama erken müdahale olduğu için. İyi olacak diye düşünüyoruz. Şoförü aradı beni ‘hastaneye geçiyoruz’ dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar. ” dedi.

20 Kasım 2021 tarihinde de benzer bir sağlık sorunu yaşayan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin damarında pıhtı atması tespit edilen İnanır, yoğun bakıma alındıktan sonra ameliyat edilmişti.

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!