Kim der 47 yaşında diye! Bikiniyle kamera karşısına geçen Zuhal Topal fiziğiyle büyüledi

Ünlü oyuncu Zuhal Topal, tatilde formunu sergilemeye devam ediyor! Bikiniyle verdiği pozlarla dikkat çeken ve dans etmeyi ihmal etmeyen Topal, 47 yaşında olduğuna inanılmaz bir şekilde genç görünüyor. #ZuhalTopal #TatilModu #FormdaKalma

kim der 47 yasinda d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının sunucusu ve başarılı oyuncu Zuhal Topal, tatil için eşi Korhan Saygıner ve kızıyla beraber Zanzibar’a gitti. Tatilin keyfini çıkaran Topal, plajda bikiniyle verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti. 47 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için uzun süredir düzenli olarak beslenme ve spor yapıyor ve bu çabalarının sonucunu vücut hatlarıyla gösteriyor.

kim der 47 yasinda d 3

Zuhal Topal, tatilde ailesiyle birlikte güzel vakit geçirmekle birlikte, yerel halkla da tanışmaktan geri kalmadı. Bikinili pozlarıyla da dikkat çeken Topal, yeni tanıştığı kişilerle dans etmeyi ihmal etmedi. Genç kızları kıskandıran fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncunun Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

kim der 47 yasinda d 4
kim der 47 yasinda d 5

Kim der 47 yaşında diye! Bikiniyle kamera karşısına geçen Zuhal Topal fiziğiyle büyüledi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!