Kızılcık Şerbeti 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?

Kızılcık Şerbeti 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları, yeni bölümü heyecanla beklerken Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıca, 19 Nisan'da Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünü izlemek için bir link var mı? #kızılcıkşerbeti #showtv

kizilcik serbeti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları, yeni bölümü heyecanla beklerken Kızılcık Şerbeti’nin 68. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti’nin 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki, Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izleme linki var mı?

Kızılcık Şerbeti son bölümde ne oldu?

Abdullah, Alev’in Pembe’yi itmediğini öğrendikten sonra, sevdiği kadınla birlikte olma kararı alır. Ancak ilişkilerini doğru zaman gelene kadar gizli tutmaya karar verirler. Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü düzene giremez. Umut’un kendisinden utanıyor olabileceğini düşünen Nursema, baba evine dönmeye karar verir.

kizilcik serbeti 56

Umut, yaşanan gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar. Nilay’ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet açıklanır. Çimen’in aşkı için göze aldığı yaşam tarzı, giderek onu zorlamaya başlar. Görkem’in, Fatih’le gece gezmelerinden sarhoş bir şekilde eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı, konunun uzamasını engeller. Son bir kez konuşmak için Umut’un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle yüzleşir.

Kızılcık Şerbeti 68. ölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güncel gelişmeler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!