Kuruluş Osman son bölüm izle! Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman'ın son bölümü heyecanla bekleniyor! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler, son gelişmeleri takip etmek için sabırsızlanıyor. Kuruluş Osman'ın en son bölümünü izlemek için neler yapabilirsiniz? İşte izleme yolları ve detaylar... #kuruluşosman #atv #yenibölüm #dizi #fragman

kurulus osman son bolum izle
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Osman son bölüm fragmanı yayınlandı mı? hemen öğren. Osman Bey’in devlet kurma idealine doğru ilerlerken, daha büyük düşmanlarla karşı karşıya kalması kaçınılmazdır. İçerde dost gibi görünen düşmanlarla mücadele ederken, dışarıda ise Bizans’la büyük bir mücadele içine girer.

Kuruluş Osman dizisi, Bursa ve İznik’in yolunu açacak olan Marmara Hisarı’nın fethini konu alıyor. Kuruluş Osman’ın son bölümü heyecanla bekleniyor! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Kuruluş Osman son bölüm

Kuruluş Osman son bölümde ne oldu?

Osman Bey, Taceddin Noyan’ın ordusunun harekete geçmeden önce onları karargahlarında vurmayı planlar. Taceddin Noyan’ı tuzakla yakalayan Osman Bey, ona verdikleri cezayı keser.

Elçim Hatun ve yengesi Ayça, Orhan Bey hakkında konuşurlar. Elçim Hatun’un Orhan Bey’in yiğitliğini övmesinin ardındaki gerçek hisler nelerdir? Gündüz Bey, Osman Bey’e bir toy düzenleyerek kayı birliğini güçlendirmeyi teklif eder ve Orhan Bey ile Elçim Hatun’un evlenmesini ister. Orhan Bey, Holofira’nın varlığıyla baş etmeye çalışırken bu teklife nasıl bir tepki verecek?

Alaeddin Bey, yaralanan Gonca Hatun’u Yenişehir Sarayı’na getirmeye çalışır. Gonca Hatun’u iyileştirebilecek mi, yoksa işler daha da mı kötüleşecek?

İmren Tegin, son kayı ölene kadar barışın mümkün olmayacağını belirtir. Osman Bey’e meydan okuyan İmren Tegin, kana bulanmış Bayındır Bey’i Yenişehir’e getirerek gözdağı verir.

Osman Bey, yaşananlardan dolayı büyük bir öfke içindedir. “Artık barış zamanı geçti!” diyerek savaş ilan eden Osman Bey, İmren Tegin’den intikam almanın planlarını yapar.

kurulus osman ne zaman

Kuruluş Osman on bölüm nereden izlenir?

Dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE!

Kuruluş Osman ne zaman?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT’nin sevilen dizisi çarşamba akşamları 20:00’da yayınlanmaktadır.

Kuruluş Osman son bölüm izle! Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!