Müge Anlı Gamze’yi kim kaçırdı? Gamze’ye ne oldu?

muge anli ganzeyi kim kacirdi 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü televizyon programı sunucusu Müge Anlı, 2 yaşındaki kayıp Gamze’nin akıbetini araştırıyor. Anlı, Gamze’nin kaçırılma sürecini ve şu anki durumunu çözmek için büyük çaba sarf ediyor. İddialara göre, 2 yaşındaki Gamze’yi kaçırdığı iddia edilen kişi stüdyoya çıktı ve “Gülbani ile aramızda gönül ilişkisi vardı” şeklinde konuştu.

Müge Anlı, Gamze’nin kaybolma sürecindeki detayları ve akıbetini araştırmaya devam ediyor. Gündoğdu çifti, programda 20 yıldır ulaşamadıkları kızlarına kavuşmak için Müge Anlı’nın yardımını arıyor. Ancak, çocuklarını kaçırdıklarını düşündükleri şahıs ile yüzleşmek, stüdyoda gergin anlara neden oldu. Gamze’nin ne olduğu ve kim tarafından kaçırıldığına dair araştırmalar devam ediyor.

muge anli ganzeyi kim kacirdi

Müge Anlı Gamzeyi kim kaçırdı?

İddia edilen kişi, 2 yaşındaki Gamze’yi kaçırdığı iddia edilen Mecit Yıldırım, yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi. Yıldırım, Gülbani Gündoğdu’ya olan takıntılı aşkı yüzünden Gamze’yi kaçırdığı iddialarını reddetti. İlişkisinin tüm ailesi tarafından bilindiğini ve Gülbani’nin kendisini eşiyle tanıştırdığını belirtti.

Gülbani’nin kendisine çocuğu tanıtmak için Mecit’in ailesini öne sürdüğünü ancak arkadaş olmadıklarını ifade etti. Gamze’nin kaybolduğu çocuğun Mecit’in ağabeyinin yanında olduğunu düşündüğünü belirten Pınar Hanım, annesinin suçlanmaması gerektiğini vurguladı.

muge anli ganzeyi kim kacirdi 1

Mecit Yıldırım ise, bu çocuğun kendi çocuğu olduğunu ve ağabeyinin çocuğu olmadığı için ona verdiğini savundu. Ayrıca, programda köpeği satın alarak ortadan kaybettiğini itiraf eden Mecit Bey, köpeği eve daha iyi gelip gitmek için satın aldığını açıkladı.

Müge Anlı Gamze’yi kim kaçırdı? Gamze’ye ne oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!