Nur Viral’de itiraf! ‘Kocam üzerime kuma getirmek istiyor’

Nur Viral'le Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programında, bir kadının kocası tarafından kendisiyle kuma hayatı yaşamaya zorlandığı itirafı şaşkınlık yarattı. Kadının anlattıkları izleyicileri dehşete düşürdü. #NurViral #HayattaHerŞeyVar #KumaHayatı

nur viral de itiraf
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz TV’nin sevilen programı “Hayatta Her Şey Var”da dikkat çekici bir olay yaşandı. Sunucu Nur Viral‘in yönettiği programda, bugün evlilik ve ilişkiler konuşuldu. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı, canlı yayında aile içinde yaşanan sorunları anlattı. Ancak yayına bağlanan bir kadının itirafları, Viral’i şok etti. Kadın, kocası tarafından kendisiyle kuma hayatı yaşamak istendiğini söyledi.

İsmini vermek istemeyen izleyici, şunları dile getirdi: “Eşim 2 yıl önce aldatmıştı. O kadını ona acımalık diye evimizde misafir etmiştik. Ancak bu kadın sürekli beni arayarak boşanmamızı istiyor. Ben de ne yapacağımı bilemiyorum. Şu anda maddi olarak da zor durumdayım.”

nur viral de itiraf 1

Kadın, kuma olmayı kabul ettiğini belirtti. İki ay boyunca işe gitmediğini ve kocasıyla ilişkiye girdiğini ve hatta hamile kaldığını ve çocuk sahibi olduğunu söyledi. Ancak bu çocuğun özürlü olduğunu ve aynı yaşta kendi çocuğunun bulunduğunu da ekledi. Kocasının, diğer kadınla ilişkisini sürdürdüğünü ve evliliklerinin berbat bir durumda olduğunu belirtti.

İzleyici, kocasının özür dilediğini ve hatalarını anladığını söyleyerek eve geri çağrıldığını ancak kocasının yine de diğer kadınla ilişkisine devam ettiğini dile getirdi. Kendisine “kumalığı kabul etmesi” tavsiyesinde bulunan kocasının, durumu değiştirmeye niyetli olmadığını ifade etti.

Nur Viral’de itiraf! ‘Kocam üzerime kuma getirmek istiyor’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!