Mustafa Çabuk kimdir? Mehdi olduğunu iddia edenMustafa Çabuk kimdir?

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yaşanan olaylarla dikkat çeken ve kendisini Mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk, kamuoyunun yakından takip ettiği bir isim haline geldi. #Mehdi #MustafaÇabuk #Çanakkale #Bayramiç

mustafa cabuk kimdir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşanan olaylarla dikkat çeken ve kendisini Mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk, kamuoyunun yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Peki, Mustafa Çabuk kimdir? Mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk hakkında ne biliyoruz?

Mustafa Çabuk kimdir?

Mustafa Çabuk, kendisini “ebul kasım muhammed mustafa” olarak tanıtarak hilafet hareketinin finansmanı için bankaların kâfir kurumlar olduğunu iddia ediyor ve geriye ödenmemek üzere kredi çekilebileceğine fetva veriyor.

Esra Erol’un programında gündeme gelen bu sözde hoca, aslında kimdir? Mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk gerçekte kimdir?

Programda Fatma adlı bir katılımcı, “Kızımı 7 aydır göremiyorum” diyerek sahte Mehdi olduğunu iddia ettiği Mustafa Çabuk’un kızını kandırdığını ve alıkoyduğunu açıkladı.

Fatma, şunları dile getirdi:

“Kızımı 7 aydır alıkoyuyor, değişik ve yalan hikayelerle kandırdı.

Kızım Mevlüde, sosyal medyada Tiktok’ta gördüğü Mustafa Çabuk’un videolarından etkilenmişti. Bizi onun yanına gitmemiz için ikna etmeye çalışıyordu, ve belli bir süre sonra kızım, evden kaçarak Çanakkale’nin bir köyünde bulunan sahte Mehdi’nin yanına kaçtı.

Annesi Fatma’nın iddialarının ardından yayına katılan Mevlüde ise şunları söyledi:

“Ben kendi rızamla buraya geldim. Ailemi reddettim, Hz. Mehdi ile bağlantı kurmaya geldim ve burada İslam’ı öğreniyoruz” şeklinde konuştu.

Mevlüde’nin açıklamaları ve Esra Erol arasında yaşanan tartışmalar stüdyoyu hareketlendirdi. Tartışmalara daha fazla dayanamayan Mevlüde, “Benim açık resimlerimi izinsiz nasıl paylaşırsınız, sizi dava edeceğim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Mustafa Çabuk kimdir? Mehdi olduğunu iddia edenMustafa Çabuk kimdir?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!