Sandık Kokusu’nda üvey babayla yasak aşk sahnesi izleyicileri çileden çıkardı

Sandık Kokusu dizisinde gösterilen üvey baba ile yasak aşk sahnesi seyircilerden büyük tepki alıyor. İzleyiciler olup bitenleri 'ahlaki düşüş' olarak değerlendirip RTÜK'e başvurmuş durumdalar. #SandıkKokusu #ÜveyBabaİleYasakAşk #RTÜK

sandik kokusu nda uv
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili’nin başrolünde olduğu ‘Sandık Kokusu‘ adlı TV dizisine, tanınmış oyuncu Meriç Aral katıldı. Ancak, dizinin son bölümünde yaşanan ‘yasak aşk’ sahnesi nedeniyle izleyicilerden büyük tepki aldı.

İzleyicileri heyecanlandıran bu yeni bölümde, Meriç Aral’ın canlandırdığı Irmak karakteri, annesi Filiz’i (Demet Akbağ) üvey babasıyla yaşadığı romantik ilişki sebebiyle terkediyor. Irmak’ın, yıllar sonra annesiyle karşı karşıya gelmesi ve geçmişteki travmalarının hatırlanmasıyla olaylar gelişiyor.

Filiz’in kocası Adnan ise, “Ben sevdiğim kadınla gidiyorum” diyerek boşanma niyetinde olduğunu bildiriyor. Bunun üzerine ortaya çıkan Irmak, üvey babası Adnan’ın elini alıyor ve birlikte eve ayrıldıklarını söylüyorlar.

Bu durumu öğrendikten sonra Filiz, kızı ve eşinin yaşadığı ‘yasak aşk’ nedeniyle gözyaşlarına boğuluyor. İzleyiciler, bu durumu ‘toplum ahlakını bozan bir olay’ olarak eleştirerek RTÜK’ye başvurdu. “Reyting için yapılmayan kalmadı” yorumları yapıldı. İşte dizi için yapılan yorumlar;

Sandık Kokusu’nda üvey babayla yasak aşk sahnesi izleyicileri çileden çıkardı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!