Şarkıcı Cenk Eren’den hayranlarını üzen haber! Sağ gözünde retina yırtığı tespit edildi

Ünlü Sanatçı Cenk Eren, sağ gözünde retina yırtığı olduğunu ve ameliyat olacağını açıkladı. Eren, "Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla." ifadelerine yer verdi. #CenkEren #RetinaYırtığı #SağlıkHaberi

sarkici cenk eren de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde estetik yaptıran ünlü erkeklere, kendisini de ekleyen popüler sanatçı Cenk Eren, Bugünlerde hayranlarını üzen bir sağlık haberini paylaştı. Kısa bir süre önce derin yüz gerdirme operasyonu geçiren ve “Ben Türkiye’nin George Clooney’siyim” ifadesini kullanan 58 yaşındaki Eren’in sağ gözünde retina yırtığı olduğuna dair haberlerle, sevenlerine sıkıntılı bir dönem yaşattı.

Estetiğin yanında, derin yüz germe, çene alanı germe ve boyun bölgesinin genel gerdirme operasyonlarına imza atan Cenk Eren’in, yakın zamanda bir ameliyat geçireceği de gelen bilgiler arasında bulunuyor. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili haberler, fanları arasında büyük üzüntü yarattı.

Ünlü şarkıcı, bu üzücü durumu sosyal medya hesabından takipçilerine duyurarak, “Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla.” ifadelerini kullandı. Sağlık durumuyla ilgili bu açıklama, fanları tarafından büyük bir endişeyle karşılandı.

Şarkıcı Cenk Eren’den hayranlarını üzen haber! Sağ gözünde retina yırtığı tespit edildi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!