Yüz gerdirme ameliyatı olan Cenk Eren’in ödediği ücret ortaya çıktı

Yüz gerdirme ameliyatı olan Cenk Eren'in ödediği ücret ortaya çıktı . Cenk Eren'in gençleşmek için estetik ameliyat olduğu ve bu süreçte yaklaşık 800 bin ile 1 milyon TL harcadığı iddia ediliyor. Operasyon sonrası George Clooney'e benzediği yorumları aldı. #CenkEren #EstetikAmeliyat #GeorgeClooneyBenzerliği

yuz gerdirme ameliya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin sevilen ve önemli şarkıcılarından biri olan Cenk Eren genç görünmek adına estetik operasyona başvurdu. Her zaman enerjik tarzı ve melodik şarkılarıyla dikkat çeken yıldız, estetik cerrahi ile daha genç ve dinamik bir görüntü hedefledi.

Cenk Eren

Bu süreçte Aramızda Kalmasın’da yapılan bir rapora göre, 58 yaşındaki sanatçı, yüz gerdirme denilen bir işleme gitmiş. Çene hattını daha belirgin hale getirmek için dolgu uygulamasından da yararlanan Eren, aynı zamanda boyun bölgesinde sıkılaştırma işlemi de yaptırdı.

yuz gerdirme ameliya 2

Eren’in bu adımı, estetik cerrahi fiyatlarının genel anlamda yüksek maliyetleri nedeniyle gündeme geldi. Ameliyat esnasında yapılan bir dizi işlemin maliyeti 800 bin ile 1 milyon Türk Lirası arasında olduğu tahmin ediliyor.

Operasyon sonrası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Cenk Eren, 9. gününde yüz sargısının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı ve beğeni topladı. Yeni görüntüsü ile gençleşen Eren, George Clooney benzerliği ile de dikkat çekti.

Yüz gerdirme ameliyatı olan Cenk Eren’in ödediği ücret ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!