Şarkıcı Zara, uzay listesini açıkladı! “Telefon ve bayrak”

Türk şarkıcı Zara, pilot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunda yanına almak istediği eşyaları açıkladı. Zara'nın uzay listesinde telefonu ve Türk bayrağı bulunuyor. Uzay seyahati heyecanı tüm Türkiye'yi sararken, Zara'nın sözleri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. #Zara #Uzay #TürkBayrağı

sarkici zara uzay l
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Zara, uzay seyahati için liste hazırladığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, pilot Alper Gezeravcı’nın tarihi uzay yolculuğunda yanına almak istediği eşyaları dile getirdi. Zara’nın listesinde telefonu ve Türk bayrağı bulunuyor.

Türkiye’nin ilk astronotu olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı’nın uzay uçuşu tüm ülkeyi heyecanlandırırken, Zara da bu önemli anı kutlamak için Yeşilköy’deki bir mekanda sahne aldı. Burada bir röportaj veren şarkıcı, Gezeravcı’ya görevinde başarılar diledi ve kendisinin de uzaya gitme fırsatı olsa neleri yanına alacağını açıkladı.

sarkici zara uzay l 1

Zara, çocukken pilot olmak istediğini ancak annesinden veto yediğini söyledi. Uzaya giderken yanına telefonunu, şarkılarını söylemek için mikrofonunu ve bayrağını almak isteyeceğini belirtti. Her anını kaydetmek için telefonunu kullanmak istediğini ve Türk bayrağını da yanından ayırmadığını dile getiren şarkıcı, uzay yolculuğunda bu eşyalarla hatıralarını saklamak istediğini ifade etti.

Zara’nın uzay listesi ve bu konuşmaları sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Şarkıcının bu açıklamalarıyla birlikte “Zara”, “Uzay” ve “Türk bayrağı” gibi etiketler de Twitter ve Instagram gibi platformlarda trend konular arasına girdi.

Şarkıcı Zara, uzay listesini açıkladı! “Telefon ve bayrak”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!