Senden Önce dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? Oyuncuları kimler?

senden once 13 sub
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D Media yapım şirketinin imzasını taşıyan aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen yeni dizi “Senden Önce“, heyecanla beklenen yayın tarihini duyurdu. Dikkat çeken tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük bir beklenti yaratan dizi, 13 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

senden önce

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolde olduğu “Senden Önce”, ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken, dizi çekimlerine Şile ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde devam ediliyor. Dizinin merakla beklenen baş karakterleri Hakan (Alp Navruz), Merve (Sinem Ünsal) ve Sahra (Nilperi Şahinkaya), seyircileri beklenmedik hikayeleriyle şaşırtacaklar.

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, yakın zamanda yapılan bir etkinlikte “Senden Önce” dışında bu yıl içinde bir dizi daha ekrana getirileceğini duyurdu. Henüz yayınlanmadan büyük yankı uyandıran “Senden Önce” dizisi, gelen bilgilere göre “Taş Kağıt Makas” adlı bir diğer diziyi ekran yolculuğuna hazırlıyor.

Senden Önce oyuncuları

Senden Önce”nin başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya paylaşırken, kadroda Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi başarılı isimler bulunuyor. Yapımcılığını D Media’nın yaptığı, senaryosunu Başak Angigün’ün kaleme aldığı dizi, yönetmen Feride Kaytan tarafından hayata geçirildi.

Senden Önce hangi kanalda?

“Senden Önce”, 13 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de izleyicileriyle buluşacak.

Senden Önce dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? Oyuncuları kimler?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!