Simge Sağın’ın ideal erkek tipi ne?

simge sagin yakisik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilen hit şarkı “Aşkın Olayım” ile geniş kitlelere seslenmeyi başaran pop müzikçi Simge Sağın, geçen akşamki Ankara konserinden önce bir dizi açıklamada bulundu. İçten sözlerle, erkekte nasıl bir ideal arayışı içinde olduğunu paylaştı. Konuşma arasında ona büyük popülerlik kazandıran ve çeşitli müzik listelerine adım atmayı başaran ‘Yakışıklı’ adlı parçaya de değindi.

Simge, “Yakışıklı terimini her zaman sevmişimdir. Herkese hitap etmeyen, spesifik bir terim olarak düşünmeli” dedi. Ancak bunun, halkın genel algısına uygun yerleşik yakışıklılık anlayışıyla eşleşmediğini de belirtti: “Genel algıya uyan yakışıklı erkekler bana itici gelebilir” dedi.

Simge Sağın ideal erkek kriterlerini de paylaştı: “Ben yeteneklere karşı zaafı olan biriyim”. “Hazır kızların peşinden koşan biri değilim. ‘Bunda şu olsun, bunda bu olsun, zengin olsun’ demem. Benim gözümde yakışıklı olarak kabul edilebilecek erkekler genellikle kendi kimliklerini, kendi düşüncelerini yaşayanlardır. Farklı becerilere sahip olan kişiler, örneğin iyi bir ressam, yetenekli bir müzisyen vb. Uzun süreli ilişkilerim, her zaman yeteneği olan erkeklere ilgi duyduğum kişiler oldu”. Geçmişte, besteci Ozan Bayraşa ve Aytaç Özgümüş ile ilişkisi olduğunu hatırladı.

Simge Sağın’ın ideal erkek tipi ne?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!