Sosyal medya fenomeni Pucca’nın ev sahibi isyan etti: “Kira ödemiyor”

Pucca olarak bilinen sevilen sosyal medya yıldızı Pınar Karagöz, kaldığı eve kira ödemediği iddialarıyla gündemde. Ev sahibi ödeme yapmadığını ve evi hasara uğrattığını öne sürdü. Pucca bu iddialara karşı henüz bir açıklama yapmadı. #Pucca #SosyalMedya #KiraBorcu

sosyal medya fenomen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital dünyanın ünlü ismi Pınar Karagöz, takipçileri tarafından daha çok ‘Pucca‘ ismiyle tanınıyor. Blog yazılarıyla tanınan Pucca, hakkında açılan davalarla epey bir gündem olmuştu. Ancak bu kez mesele kendi blog yazılarıyla veya sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı değil, aksine yaşadığı evle ilgili.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Pucca’nın iki buçuk yılı aşkın süredir kiracı olduğu evin sahibini olduğunu iddia etti. Ev sahibi Jale Tuncer, Pucca’nın ilk yıl kiranın bazılarını geç veya eksik ödediğini ve son 16 aydır hiç kira ödemediğini iddia etti. Bunun üzerine Tuncer, “İyilikten maraz doğdu” ifadesini kullanıyor ve Pucca’ya evini kiralık olarak verirken evine zarar verebileceğini düşünmediğini belirtiyor.

Pucca

Pucca’dan şu ana kadar bu konuyla ilgili bir yanıt gelmedi. Kendisi, geçmişte sık sık mahkemelik oldu ve birkaç yıl önce erkeklere hakaret ettiği için hapis cezası aldı.

Bu olaylar içinde 2015’te Serhat Osman Karagöz ile kısa süreli bir evlilik yaşamış, ancak çift 2018’de ayrıldı.

Sosyal medya fenomeni Pucca’nın ev sahibi isyan etti: “Kira ödemiyor”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!