Survivor 2024 All Star da Aleyna sinir krizi geçirdi, Yunus Emre uzak durdu!

Survivor 2024 All Star adasında Aleyna'nın sinir krizi geçirmesinin ardında yatan sebep Yunus Emre'nin dostluk açıklamaları mı? Olayın perde arkasını öğrenmek için takipte kalın! #Survivor2024 #Aleyna #YunusEmre

survivor 2024 all st 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor adasında gerilim dolu anlar yaşandı! Aleyna Kalaycıoğlu’nun sinir krizi geçirmesiyle ortam gerginleşti. Konseyde yaşananlar üzerine Yunus Emre’ye, eşinden gelen “Aleyna’dan uzak dur” uyarısıyla Acun Ilıcalı tarafından sorulan soru ise herkesi şaşırttı. Yunus Emre’nin verdiği yanıt, adanın atmosferini bir kez daha karıştırdı.

Survivor 2024 All Star’da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki dostluk son dönemde merak konusu oldu. İkilinin ilişkisini çeşitli şekillerde yorumlayanlar da bulunuyor.

aleyna kalayci0glu neden sinir krizi gecirdi

Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, iletişim ödülü sırasında “Aleyna’dan uzak dur” mesajını iletmişti.

Adadan dışlanma durumu yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu’nun sinir krizi geçirdiği bildirildi. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye “Dostusun sen ne düşünüyorsun?” diye sordu.

yunus emre survivor

Yunus Emre’nin yanıtı ise duyanları şoke etti. Yunus Emre “Vallahi Acun abi şaşırıyorum büyütülmemesi gereken şeyler bence çünkü biz bir Survivor diye program çekiyoruz ve burada hiçbirimiz hiçbirimizin akrabası değil ve en iyi arkadaşı da değil yani…

Burada bir yol geçiriyoruz beraber. Hani bu yolu birbirimiz için ne kadar kolaylaştırırsak oyun alanında ne kadar birlik olursak onun dışında çok bir şeye takılmazsa zaten sayılı günümüz var burada yani herkesi güçlü olmaya davet ediyorum Aleyna’yı da öyle bu kadar” dedi.

Survivor 2024 All Star da Aleyna sinir krizi geçirdi, Yunus Emre uzak durdu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!