Survivor All Star 2024 İkinci eleme adayı kim oldu?

survivor 2024 all st
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star 2024‘un nefes kesici 2. bölümü ekrana gelirken, izleyicilerden büyük bir ilgi gördü.
Daha önce yayınlanan bölümde, Kırmızı takımın konseyde seçtiği ilk eleme adayı olan Doğukan Manço’nun adının pek çok yarışmacının kaleminden çıktığı ortaya çıktı. Kendisine karşı bir grup oluşturulduğu hissine kapılan Manço, bu durumu “Herkes anlaşıp Doğukan’ı yazdı.” şeklinde yorumladı.
Manço, “Konsey gerçekten çok hayal kırıklığı… 5-6 oy beklememe rağmen, olması gereken dengeyi göremedim. Güçlü yarışmacılardan biri olduğumu ve potansiyel tehdit olduğumu bilen takım arkadaşlarımın bu harekette bulunduğu aşikar.” diye ifade etti.

Turabi ise, yaşananları ve kendisinin de içerisinde olduğu gruplaşmayı şu sözlerle değerlendirdi: “Survivor’da her kesin söylediği ‘Ben kimseyle konuşmadım, kulis yapmadım,’ gibi laflar tamamen yalan. Hiç şüphesiz, ben de rotamı belirledim. Kesinlikle Bozok ve Ersin’le aynı düşünüyoruz. Eğer biz diğerlerinden farklı düşünüyoruz dersek, büyük yalan söylemiş oluruz.”

Merve Aydın, kendisi ile Doğukan’ın oyun dinamiklerinin uyuşmadığını belirterek, oyuna başlamadan Doğukan’ın atış yeteneklerini yetersiz bulduğunu ve Doğukan’ın bu tutumuna huzursuzlukla yaklaştığını açıkladı. Merve, “Sen sürekli kendini buna kanalize edip, buna adapte edersen biz seninle nasıl oyun kazanacağız. Oyuna geliyorsun asla bizi dinlemiyorsun. Oyunun içinde seçme yaparken Doğukan bekle dememe rağmen duymuyorsun seçim yapıyorsun, yanlış karar veriyoruz.” sözlerine yer verdi.

Ödül oyununda tek tek yarışan kadın ve erkek yarışmacılar kıyasıya mücadele etti, dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. Merve Aydın Survivor’a veda etti. Survivor’da çok sevdiği belirtti ve “Geçen sene büyük bir talihsizlik yaşadım. Ameliyat oldu ve toparlandım. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ediyorum.” şeklinde taşıdığı Survivor aşkını dile getirdi.

Son olarak Survivor All Star 2024‘un ikinci eleme adayı mavi takımdan Fuat oldu. Bundan sonraki sürecin nasıl devam edeceği ile ilgili izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Survivor All Star 2024 2. Bölüm | Survivor All Star 2024

YouTube video
Survivor All Star 2024 İkinci eleme adayı kim oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!