Survivor All Star 2024 Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun diyalogları damga vurdu

Survivor All Star 2024'te Aleyna Kalaycıoğlu'nun Berna Canbeldek hakkındaki itirafı fırtinalar koparıyor! Heyecan dolu yarışmada yaşanan tartışma, sosyal medyanın gündemine oturdu. #Survivor #AleynaBernaTartışması #SurvivorAllStar2024

survivor all star 20
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyecan dolu Survivor All Star 2024 sezonunda yeni bir tartışma büyüyor! TV8’in fenomen yarışma programı Survivor, her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Bu sezon da adrenalin dolu anlar ve beklenmedik olaylar peş peşe yaşanıyor. Son olarak Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki çekişme, gündem yarattı.

survivor all star 2024 berna

Aleyna, normal hayatta yakın arkadaşı olan Berna hakkında takım arkadaşlarına dudak uçuklatan ifadelerde bulundu. Bu takımda başından beri Berna diye bir taşıyıcı şeytan olmasaydı biz zaten hiçbirbirimize girmezdik” sözleri sosyal medyanın ve yarışma izleyenlerinin diline düştü. Aleyna’nın bu çıkışının ardından Berna’nın şaşkınlığı ve konseydeki yüzleşme anı da büyük bir heyecan yarattı.

Aleyna ve Berna arasındaki gerilim, konseyde sessizce yaşanan bir konuşma ile daha da alevlendi. Bu olaylar Survivor All Star 2024 sezonunun en konuşulan tartışmalarından biri haline geldi.

Survivor All Star 2024 Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun diyalogları damga vurdu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!