Survivor’dan ayrılan Turabi adada yaşadıklarını anlattı: “Acun ağabey kurtardı beni”

Survivor adasından ayrılan Turabi Çamkıran, yaşadığı zorlukları ve sakatlanmasını paylaştı. Kendini 'Tehlikenin ortasında' bulan Turabi, yarışmada daha fazla kalamazsa sağlığının tehlikede olduğunu hissetti. Ancak, sunucu Acun Ilıcalı'nın çabaları sayesinde daha kötü durumdan kurtulduğunu ifade etti. #Survivor #TurabiÇamkıran #AcunIlıcalı

survivor dan ayrilan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maceraperest ruhuyla gönülleri fetheden Survivor Turabi Çamkıran, oldukça zorlu ve travmatik bir sürecin ardından Survivor’dan ayrılmak zorunda kaldı.

Çamkıran’ın gür sesinden sağlık durumunu ve yaşanılan skandalı öğrenmeyen kalmadı. Kendiliğinden zorba olan yarışma şartları, Turbo Takma adlı bu hasta yarışmacının sağlığını zorladı ve çeşitli yollarla sakatlandığını duyurdu.


Çamkıran, yarışmanın fiziksel tükenmişlik getirdiğini, bir dizi enfeksiyondan ve zatürreden muzdarip olduğunu belirtti. Ancak, el ve parmak kemiklerini kırdığını ifade ederek durumunun daha kötü olduğunu ifade etti. Bu nedenle, çok sevdiği Survivor yarışmasından acı veren bir gelenekle uzaklaştığını belirtti.

Karşısında olabilecek her türlü tehlikeye rağmen, popüler yarışmanın sunucusu ve prodüktörü Acun Ilıcalı, Turabi’yi sakatlığının daha da kötüye gitmesinden kurtardı. Ilıcalı’nın tüm kaynaklarını seferber ederek onu sağlığına kavuşturduğunu ve böylece daha büyük bir tehlikeyi engellediğini söyledi.


Çamkıran bunun üzerine, kendisini kurtaran Ilıcalı’ya minnettar olduğunu ifade ederek, “Acun abi, bana tüm imkanlarını sundu ve beni bu kötü durumdan kurtardı. Eğer durumum düzelirse, yarışmaya geri dönme ihtimalim vardı, lakin ne yazık ki bu mümkün olmadı” ifadelerini kullandı.

Survivor’dan ayrılan Turabi adada yaşadıklarını anlattı: “Acun ağabey kurtardı beni”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!