Türk sinemasının büyük ustası Şener Şen’in kızının kim olduğunu biliyor musunuz?

usta oyuncu sener se
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinema severlerin en sevdiği ve saygı duyduğu isimlerden biri olan, büyük usta Şener Şen hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Şen, 82 yaşında ve tiyatroya olan sevgisiyle hala aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak uzun bir süredir film dünyasından uzak durduğunu biliyoruz. Gerçek bir yaşam tercihi olarak özel yaşamını gözlerden uzak tutmayı tercih eden Şener Şen’in, bir kızının olduğunu kaçımız biliyor?

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan Şener Şen’in ilk evliliğinden olan kızını daha önce hiç duydunuz mu? 1974 doğumlu Bengü Şen, kameralardan uzak bir şekilde büyüdü ve şu anda başarılı bir iş kadını. Çoğu kişiye şaşırtıcı gelmiştir ama kendisi babasının özde yaşam seçimlerine sadık kalarak medya dünyasından uzak durmayı tercih etti.

Baba-kızın benzerlikleri ise göz dolduruyor. Herkes Bengü Şen’in babasının tıpatıp kopyası olduğunda hemfikir. Büyük bir gizemle büyüyen ve hala hayatında medyanın olmayan ender isimlerden olan Bengü Şen ile ilgili hikaye, Şener Şen hayranlarına ve sinemaseverlere tam anlamıyla bir sürpriz oldu. İşte karşınızda Türk sinema ustası Şener Şen’in biricik kızı Bengü Şen…

Türk sinemasının büyük ustası Şener Şen’in kızının kim olduğunu biliyor musunuz?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!