Wanda Nara bu kez Paris Hilton’a sataştı: “Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım”

Wanda Nara, Paris Hilton'un yeni albümünün isminin kendisininkinin aynısı olduğunu fark ederek sosyal medyada yankı uyandıran bir yorumda bulundu. Son dönemlerde "Money" adlı şarkısı ve eşi Mauro Icardi ile olan ilişkisiyle gündeme gelen sanatçı, yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. #WandaNara #ParisHilton #Money

wanda nara bu kez pa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin eşi ve aynı zamanda şarkıcı olan Wanda Nara sosyal medya üzerinden yine gündem olmayı başardı. Bu seferki hedefi ise dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton.

ABD’li ünlü yıldız Paris Hilton bir süre önce, sosyal medya üzerinden yeni albümünü duyurdu. Ancak, bu yeni albümün ismi, Wanda Nara’nın daha önce piyasaya sürdüğü albümle aynıydı.

Wanda Nara, Paris Hilton’un bu paylaşımına “Aşkım, sen beni taklit etmeyi beğenmişsin” şeklinde dikkat çeken bir yanıt verdi. Bu yorum, sosyal medya kullanıcıları tarafından kısa süre içinde yoğun beğeni alarak hızla gündem oldu.

wanda nara bu kez pa 4

Geçmiş günlerde “Money” adlı parçası ile dikkatleri üzerine çeken Arjantinli yıldız, yaptığı daring videoklibi ile bir kez daha olay yaratmıştı.

Wanda Nara hakkında geçmişte çıkan haberlere göre, eşi Mauro Icardi’nin Galatasaray’da geçici olarak oynadığı dönemde, ülkesine dönmüştü. O dönemde, Wanda Nara’nın Paris Hilton ile bir ilişkisi olduğu söylentileri gündeme girmişti.

Wanda Nara bu kez Paris Hilton’a sataştı: “Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!