Yalı Çapkını 52.bölüm ikinci fragmanı yayınlandı: “Suna ve Abidin’e sürpriz baskın”

httpswww.ensonhab 693
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’nin popüler dizisi Yalı Çapkını‘ndan heyecan dolu bir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Korhanlar ailesi içinde yaşanan çalkantılar ve devam eden yasak aşklar izleyicilere merak uyandırıyor. Özellikle Suna ve Abidin karakterlerinin karşı karşıya gelmesi, dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacağı konusunda ipuçları veriyor. Yalı Çapkını’nın 52. bölüm 2. fragmanı izleyicileri büyük bir merak içinde bırakıyor.

Star TV’nin yayınladığı ve tüm televizyon tutkunlarını ekranlarına bağlayan ‘Yalı Çapkını’ dizisi bu hafta da büyük bir heyecan uyandırdı. Etkileyici hikayesi, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından oluşturulan özgün senaryosu, OGM Pictures imzası taşıyan bu dizi, kendini bir kez daha kanıtlıyor.

Dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Şerif Sezer gibi başarılı ve tecrübeli oyuncular unutulmaz performanslarıyla başrolde yer alarak, son bölümde herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Gelecek hafta büyük bir dikkatle beklenen yeni bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki bölümde hangi sürprizlerin bizleri beklediğine bir bakalım.

Yalı Çapkını‘nın 52. bölümünde, Seyran ve Ferit’in aşkı sona ermiştir. Seyran’ın yaşadıklarını canlı yayında herkese duyurması, kendi ailesini ve Korhan ailesini dehşete düşürdü. Halis Ağa’nın ferit’i evden kovması da bu olayların bir sonucudur.

Ayrıca Suna ve Abidin birbirlerine giderek daha da yakınlaşıyor. Fakat en büyük sürpriz Kaya’nın ikilinin üstüne basacağı an olacak. Peki, bunun sonuçlarında ne olacak?

İşte Yalı Çapkını’nın 52. bölüm 2. fragmanı.

Yalı Çapkını 52. Bölüm 2. Fragmanı

YouTube video
Yalı Çapkını 52.bölüm ikinci fragmanı yayınlandı: “Suna ve Abidin’e sürpriz baskın”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!