Yalı Çapkını 53. bölüm de neler olacak? Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı yayınlandı!

yali capkini 53 bol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’nin büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Yalı Çapkını, izleyicileri her hafta yeni gelişmelerle şaşırtmaya devam ediyor. Özgün senaryosuyla Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay imzası taşıyan dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Şerif Sezer gibi deneyimli oyuncuların başarılı rolleriyle büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz bölümde başlayan hikaye, bu hafta büyük bir heyecan ve sürprizle devam edecek. Yeni fragmanda Ferit’in karşılaşmak üzere olduğu yeni sevgilisi Nevra’nın gelişi merak uyandırıyor. Ferit, kendi markasını kurmak istediği bir dönemde Nevra ile tanışacak ve aralarında hızlı bir çekim olacak. Seyran ile arası açılan Ferit’in bu yeni ilişkisi, dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir etki yaratacak?

Yalı Çapkını 53. bölüm 2. fragmanında, Ferit ve Seyran arasında gerilim tavan yaparken, Nevra’nın çıkışı yeni bir aşka işaret ediyor. İzleyicilerin merakla beklediği bu yeni bölümde heyecan dolu anlar yaşanacak.

Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı

Yalı çapkını 53.bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını 53. Bölüm 2. Fragmanı

YouTube video
Yalı Çapkını 53. bölüm de neler olacak? Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı yayınlandı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!