Popüler dizi Yalı Çapkını final kararıyla herkesi şok etti!

httpswww.ensonhab 164
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022’nin Eylül ayında ilk kez ekranların karşına çıkan ve OGM Pictures yapımı olan Yalı Çapkını, TV izleyicinin kalbini hızla fethetti. Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu ise Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Öter ve Ekin Akçay tarafından yaratılan dizi, drama ve romantizme doymayan seyircisini her bölümde yeniden ekranlar başına çekmeyi başardı.

Yeni sezonun başlarında geniş bir hayran kitlesiyle buluşan bu önemli yapım, hayranlarına tatlı bir sürpriz sunarak şimdiden finalini duyurdu. Yalı Çapkını’nın ne zaman final yapacağını merak edenler için beklenen tarih kesinleşti. Star TV’nin pastadaki en büyük dilimini oluşturan hit dizi Yalı Çapkını, 2 yılın ardından Mayıs 2024’te final yaparak ekranlara veda edeceği öne sürüldü.

Sadık Şimşek’in haberine göre; Yalı Çapkını’nın hikayesi, izleyicilerin hafızalarında canlı kalacak bir şekilde sonlandırılacak. Ancak dizinin popülerliği reytinglere yansımasını sürdürürse, durum yeniden gözden geçirilebilir görüşleri hüküm sürüyor.

Popüler dizi Yalı Çapkını final kararıyla herkesi şok etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!