Yılmaz Erdoğan bakın aslen nereli! İşte doğduğu topraklar…

Türk sinemasının sevilen ismi Yılmaz Erdoğan'ın memleketini merak edenler, doğduğu yeri öğrenmek istiyor. Yılmaz Erdoğan'ın kökeni ve büyüdüğü memleketi öğrenmek isteyenler için detaylar... #YılmazErdoğan #Köken #İnciTaneleri

yilmaz erdogan bakin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının başarılı ve sevilen isimlerinden Yılmaz Erdoğan, birçok unutulmaz esere imza atmış bir sanatçıdır. Vizontele, Organize İşler, Bir Demet Tiyatro, Kelebeğin Rüyası, Ekşi Elmalar gibi yapımlarla tanınan Erdoğan, şu anda “İnci Taneleri” dizisiyle gündemde bulunmaktadır.

Özellikle son zamanlarda, İstanbul’u terk edip Köyceğiz’e yerleşen ve organik bir yaşam süren Yılmaz Erdoğan’ın nereli olduğu merak edilmektedir. Ünlü sanatçının memleketi ve kökeni sıklıkla gündeme gelmektedir.

yilmaz erdogan bakin 1

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Yılmaz Erdoğan, 1967 yılında Hakkari’de, Nazım Erdoğan ve Süheyla Erdoğan’ın ortanca oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Kürt asıllı bir ailenin çocuğu olan Erdoğan, Anadolu Ateşi dans topluluğunun kurucusu Mustafa Erdoğan’ın kardeşi ve ses sanatçısı Deniz Erdoğan’ın ağabeyidir. İlk ve ortaokulu Hakkari’de tamamladıktan sonra Ankara Aydınlıkevler Lisesi’ne devam etmiş, lise eğitimini tamamladıktan sonra da İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’ni kazanarak kariyerine adım atmıştır.

Yılmaz Erdoğan’ın kökeni ve doğup büyüdüğü topraklar hakkındaki bilgiler, onun hayranları ve sanatseverler tarafından merak edilmektedir. Bu bilgiler, Erdoğan’ın kariyerine ve kişiliğine ait önemli noktaları aydınlatmaktadır.

Yılmaz Erdoğan bakın aslen nereli! İşte doğduğu topraklar…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!