7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! İşte bebeğin babası

Sevilen oyuncu Gonca Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile 7 aylık hamileyken evleneceğini duyurdu! Bebeğinin babası olan Levent Bey'in devlet memuru olduğunu ve hayatının tamamen dışında olduğunu belirtti. Nikah töreninin aile arasında gerçekleştiğini ve "Biz zaten evliydik, çocuğumuzun hayatına adım attık." dedi. #GoncaVuslateri #Hamilelik #Evlilik

7 aylik hamile olan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bambaşka Biri dizisinde Sedef karakterini canlandıran sevilen sanatçı Gonca Vuslateri, bir süre önce hamile olduğunu duyurarak hayranlarını sevince boğmuştu. Şu anda 7 aylık hamile olan Vuslateri, bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu da gönül rahatlığıyla söyleyebiliyor.

Gonca Vuslateri

Son zamanlarda röportajlarda sevgilisinden bahsedebilen Gonca Vuslateri, bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu açıklamıştı. Kendi hayatının ve sektörünün tamamen dışında biriyle birlikte olduğunu belirten Gonca Vuslateri, “Levent ile ilişkimizin başlangıcında başka bir sektörden biriyle olmanın nimetlerini yaşamıştım. İşimin magazinsel yönü varken, o bu durumdan oldukça muktedir” dedi.

Sevgilisinden sırnaşık detayları saklayan Gonca Vuslateri, sonunda Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde, aile içinde gerçekleşen bir nikah töreni ile sevgilisi Levent Bey ile evlendi. 7 aylık hamileyken nikah masasına oturan Vuslateri, evli olduğunu resmileştirmenin gururunu yaşadı.

Biz zaten evliydik, çocuğumuz için bunu resmiyete döktük” ifadelerini kullanan Vuslateri, “Birçok kişi bu durumu yaşadı. Bu durum herkes için değil, belki. Ama onlar benim içinden geçtiğim bu zorlu süreçte benimle olan değerli dostlarım. Bu süreç bittiğinde, herkes bu durumu merakla bekledi. Biz zaten evliydik ancak, çocuğumuz için bu durumu resmiyete döktük. Ben zor bir şekilde yürüyerek ve bu durumu halledeceğimizi bilerek, bu durumu da geride bıraktık. ” diyerek duygularını dile getirdi.

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! İşte bebeğin babası
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!