Aile 27. bölüm AB grubunda en çok izlenen dizi oldu!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı 'Aile' dizisi, izleyicileri soluksuz şekilde ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanla beklenen final bölümleriyle birlikte dizinin başarısı daha da artacak gibi görünüyor. #Aile #SerenaySarıkaya #KıvançTatlıtuğ

aile dizisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile‘, büyük bir başarıya imza attı. Dizinin finaline sadece 3 bölüm kaldı ve izleyiciler finallere doğru heyecanla geri sayıma başladı. Dün akşam yayınlanan 27. bölüm, AB grubunda en çok izlenen dizi oldu ve yaklaşık 2 saat boyunca sosyal medyada TT listesinde yer aldı. Bölümde Aslan’ın İlyas Koruzade’yi öldürmesi damga vurdu. Devin’in hastanede yaşam mücadelesi vermesi ve Soykan ailesinin hala tehlikede olduğunun ortaya çıkması da büyük bir heyecan yarattı.

‘Aile’nin 27. bölümü ABC1 20+ kategorisinde %4.17 izlenme oranı ve %9.91 izlenme payı elde etti. AB kategorisinde ise %3.98 izlenme oranı ve %11.19 izlenme payına sahip oldu. Total kategorisinde ise %2.63 izlenme oranı ve %6.65 izlenme payı aldı. #Aile etiketi ise yaklaşık 2 saat boyunca TT listesinde yer aldı.

serenay sarikaya ve 1

Bölümde, yılbaşı gecesinde Devin’in vurulmasıyla ailenin sarsıldığı bir olay yaşandı. Aslan ise hem sevdiği kadını hem de doğacak bebeklerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Aslan, Devin’in gözlerini açmasına kadar olaya karışan herkesi ortadan kaldırmak için harekete geçti. Bu süreçte Aslan’a Cihan da destek oldu. İkili, Soykanlar’a ateş açan İlyas’ın adamlarının peşine düştü.

Hülya Soykan ise ailenin yerini İlyas’a kimin söylediğini araştırmaya başladı. Aileleri tehdit edilen Tuguli, İskoç ve Eko baş şüphelilerdi ve Hülya ile Nedret onları sorguya çekti. Bu arada Aslan ve Devin buz pateni alanına giderek son dans ettikleri şarkıyı dinlemeye başladılar. Tam o sırada İlyas’ın adamları Aslan’ı vurmak için geldi, ancak her şey Aslan ve Cihan’ın planının bir parçasıydı.

aile dizisi

Bu süreçte Bedri’nin İlyas’a yerlerini söylemesiyle Aslan, İlyas Koruzade’ye ulaşmayı başardı ve intikamını aldı. İlyas’ın ölümüyle birlikte usta oyuncu Musa Uzunlar da ‘Aile’ye veda etti.

Bölümün finalinde Devin gözlerini açtı ve Aslan büyük bir rahatlama yaşadı. Ancak izleyiciler Soykan ailesinin hala tehlike altında olduğunu gördü. Cihan’ın öldürmekten vazgeçtiği İlyas’ın adamı, Aslan’a intikam almak istediğini söyledi ve Aslan’ın canını alacağına dair söz verdi.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı ‘Aile‘ dizisi, izleyicileri soluksuz bir şekilde ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanla beklenen final bölümleriyle birlikte dizinin başarısı daha da artacak gibi görünüyor.


Aile 27. bölüm AB grubunda en çok izlenen dizi oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!