Behzat Ç. karakteriyle özdeşleşen Erdal Beşikçioğlu siyasete atıldı. Bakın hangi partiden aday…

Ankara'nın ünlü polisiye dizisi "Behzat Ç."nın başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, CHP'den Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı oldu. Başkomiser Behzat Ç.'nin siyasete atılması, dizi sevenlerini heyecanlandırdı. Seçim sürecinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu. #BehzatÇ #ErdalBeşikçioğlu #Siyaset #CHP

baskomiser behzat c
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın ünlü polisiye dizisi “Behzat Ç.”nın başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, setleri bırakıp siyaset sahnesine adımını attı. 54 yaşındaki ünlü oyuncu, resmi olarak CHP’den belediye başkanı adayı oldu. Erdal Beşikçioğlu’nun aday olduğu il ve parti hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başladı.

CHP’nin yerel seçimler için aday belirleme süreci sürerken, Erdal Beşikçioğlu’nun Ankara’nın Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı olarak gösterildiği açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır, doğrudur. Herhangi bir kriz söz konusu değildir… Başka adaylar farklı iddialar ortaya koymuş olabilirler. Neticede bu görev bir kişiye tevdi ediliyor ve Parti Meclis’imiz kararıyla Sayın Erdal Beşikçioğlu adaylığa uygun görülmüştür” ifadelerini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu’nun siyasete atılması, hem dizi sevenlerini hem de siyaset gündemini hareketlendirdi. Uzun yıllardır Behzat Ç. karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Beşikçioğlu’nun siyaset yönelişine nasıl tepkiler geleceği ise merak konusu.

Başkomiser Behzat Ç.’nin siyasete atılmasının yankıları sürerken, seçim sürecinin ve adaylığın nasıl ilerleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Erdal Beşikçioğlu’nun politik arenada yeni bir yolculuğa çıkması, hem onun kariyerinde yeni bir dönem başlatacak hem de siyasete farklı bir renk katacak gibi görünüyor.

Behzat Ç. karakteriyle özdeşleşen Erdal Beşikçioğlu siyasete atıldı. Bakın hangi partiden aday…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!