Helin Kandemir’den aşk itirafı!

Genç ve başarılı oyuncu Helin Kandemir, Nişantaşı City's'deki bir etkinlikte yaşamı, kariyeri ve hedefleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. #HelinKandemir #TürkDizileri #TürkFilmleri

helin kandemir den a
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk dizi ve film sektörünün genç ve yetenekli isimlerinden Helin Kandemir, Nişantaşı City’s’deki bir etkinlikte hayranlarıyla buluştu. Kandemir, projeleri hakkında bilgi verirken, kariyerine genel bir bakış sundu. “Netflix için çalıştığım projeyi çok sevdim. Canan Ergüder ile birlikte çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum,” diyen Kandemir, çalışmalarına bir süreliğine ara vererek Barselona’ya bir seyahat planladığını da belirtti.

Urla’da ev almayı düşünen Kandemir, şu an için bu konuda net bir karar vermediğini ancak meraklı olduğunu söyledi. Yeni bir eve taşındığını da belirten başarılı oyuncu, minimalist bir yaşam benimsediğini ve evlerin fazla eşyalarla dolu olmasını sevmediğini dile getirdi.

Halen ‘Balina’ adlı tiyatro oyununda sergilemekte olduğu beğeni toplayan performansı hakkında konuşan Kandemir, “Sahne hâlâ benim için bir öğrenme alanı” ifadesini kullandı. ‘Aşk-ı Memnu’ adlı romandan uyarlanan ‘Bihter’ adlı filminde Nihal karakterini canlandıran Kandemir, bu projeden edindiği dostlukları ve Hazal Kaya’dan aldığı ilhamı anlattı.

Özel hayatına dair sorulara da samimiyetle yanıt veren Kandemir, hayatında birinin olmadığını, genç olduğunu ve hiçbir şeye kapalı olmadığını söyledi. Çalışkan biri olduğunu belirten Kandemir, “Önemli olan sonu ne olursa olsun mutlu olmaktır” dedi.

Helin Kandemir’den aşk itirafı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!