İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli, ikizleri annelere teslim etti

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in ikizleri İbrahim ve Sinan'ın bakımını bir süreliğine annesine ve kayınvalidesine devretti. Geçirdiği bu keyifli günü sosyal medya takipçileri ile paylaştı. #Ikizler #YaseminŞefkatli #DoğumSonrası

ibrahim tatlises in 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, hayatının büyük aşkını Yasemin Şefkatli ile buluşturan evlilik gemisine bindi. İkili 2021’de dünya evine girdi ve birkaç ay önce ilk defa ebeveyn olmanın tatlı heyecanına kavuştu. Yasemin Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir adında iki erkek bebek dünyaya getirerek iki kat annelik sevinci yaşadı.

Şefkatli, genellikle sosyal medya paylaşımlarına yoğun şekilde devam ederken, onun annelikle ilgili postları özellikle büyük bir beğeni topluyor. Ancak bu kez Yasemin Şefkatli’nin güncellemesi, yeni annenin biraz soluk almak için ikizlerini babalarının annesi Derya Tuna’ya ve kendi annesine emanet ettiğine dairdi.

Yasemin Şefkatli’nin sosyal medyada paylaştığı bu anlar, “Sosyalleştik bugün biraz.” notu ile desteklendi. Bu durum, takipçilerinden genellikle olumlu yorumlar aldı, ancak bazı sosyal medya kullanıcıları Şefkatli’nin doğum sonrası nasıl bu kadar hızlı kilo verdiğini merak etti.

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli, ikizleri annelere teslim etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!