Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bugün 52. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi? İşte detaylar… #kızılcıkşerbeti #showtv #doğa #doğahamilemi

kizilcik serbeti nde 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi? Dizinin meraklı izleyicileri bu sorunun cevabı öğrenmeye çalışıyor. Kızılcık Şerbeti Gold Film tarafından hazırlanmış olup ilk bölümü 13 Ekim 2022 tarihinde yayınlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç yaparken senaryosunu Melis Civelek kaleme almıştır. Peki, Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi?

Kızılcık Şerbeti son bölümde ne oldu?

Kızılcık Şerbeti’nin 51. bölümünde, Pembe’nin Fatih için uygun gördüğü kişi Görkem’dir. İkili ilk buluşmalarında birbirlerine çekici gelirler. Nilay’ın eve dönüşü, Mustafa’yı oldukça mutlu eder ve karısının etrafında dönüp durur.

Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi

Kıvılcım ve Ömer’in ilişkisi yeniden alevlenirken, Kıvılcım’ın ailesi de destek verir. Abdullah, COVID-19’a yakalanır ve evde karantinaya alınır. Umut, şirket avukatlarının yardımıyla tutuksuz yargılanmak üzere hapishaneden çıkar, ancak özellikle Nursema’nın ailesine karşı utanç duyar.

Fatih ve Görkem’in birlikte olduğunu öğrenen Ömer rahatsızlık duysa da duruma müdahale edemez. Boşandıktan sonra ailesinin yanına dönen Doğa, Alev’in evinde kalırken, Kıvılcım’ın bulduğu bir test herkes için yeni bir dönemin başlangıcı gibidir.

Kızılcık Şerbeti konusu nedir?

Boşandıktan sonra güçlü ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), iki kızını da kendi inandığı değerlerle yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek arzusu, çocuklarının ileride mutlu ve başarılı olmalarını sağlamaktır.

kizilcik serbeti sey

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimlerdir?

Kızılcık Şerbeti oyuncuları şunlardır;

Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi?

Dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa’nın annesi, kızının hamile olduğunu söylüyor.

Kızılcık Şerbeti Doğa hamile mi?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!