Kara Ağaç Destanı nedir, nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler?

TRT1 yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, 1970'li yıllarda yaşanan bir ailenin dramını ve aşkını ekranlara taşıyacak. Bu heyecan verici ve esrarengiz dizi, Kapadokya'nın nefes kesen manzaraları üzerinde çekiliyor ve sizi bu zengin ve karmaşık hikâye ile etkileyecek. #KaraAgacDestani #TRTDizileri #TurkishDrama

kara agac destani ne
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizi severler bu günlerde “Kara Ağaç Destanı nedir, neyi anlatıyor”, “Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor”, “Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler” gibi başlıklara yanıt arıyor.

Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren’in gerçekleştirdiği, yapımcılığını Hasan Kurul’un yaptığı yeni dizi serisi Kara Ağaç Destanı, Türkiye’nin milli kanalı TRT 1’de izleyicilerle buluşmaya az kalmıştır. Başrol oyuncuları olarak Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl ve Olgun Şimşek’in yer aldığı bu yeni fenomen Kapadokya’nın nefes kesen güzellikleri arasında çekilmekte.

kara ağaç destanı ne

Izleyenler tarafından sıkça dile getirilen “Kara Ağaç Destanı neleri anlatıyor?”, “Çekimler nerede yapılıyor?”, “Oyuncular kimler?” ve benzeri soruların yanıtları, dizinin merakla beklenen prömiyeri öncesinde açığa çıkmıştır. Dizinin ilan edilen mottosu “Firavun’un evinde Musa var artık…” olup, heyecan verici ve esrarlı bir dünyanın kapılarını aralamakta.

Kara Ağaç Destanı nedir?

Kısaca belirtmek gerekirse, Kara Ağaç Destanı, 1970’li yıllarda Anadolu bölgesinde yaşanan bir aile drama ve aşkını anlatan dizi serisidir. Güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve romantizmin derinleştiği ağalık sistemi diziye farklı bir still kazandırmaktadır.

Kara Ağaç Destanı konusu nedir?

1950 ve 1970 yılları arasında, Anadolu’nun derinliklerinde kötülük ile iyilik, varlık ile yokluk bir arada tasvir edilerek, duygulara temas eden hüzün, heyecan ve aşkın döngüsü resmedilmektedir. Dizinin çekimlerinin başlıca yapıldığı yerlerden biri Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Soğanlı Vadisi ve Nevşehir Ürgüp’tedir.

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor?

TRT1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi Soğanlı Vadisi’nde ve Nevşehir Ürgüp’te gerçekleştiriliyor.

Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler?

Dizi, adeta bir tablonun pencerelerini açarak izleyenleri Anadolu’nun doğal güzellikleriyle tanıştırmaktadır.

  • Olgun Şimşek,
  • Emre Kıvılcım,
  • Meltem Akçöl,
  • Hakan Boyav,
  • Merih Öztürk,
  • Kenan Ciniviz,
  • Deniz Altan,
  • Ayten Uncuoğlu,

gibi çok sayıda yetenekli ve sevilen oyuncuyu kadrosunda bulunduran Kara Ağaç Destanı’nın konusu, karakter analizleri ve serinin gelecekte olup olmayacakları hakkında daha fazla detay, ilk bölümün yayınlanmasından sonra alınabilecektir.

Kara Ağaç Destanı fragman

Dizinin fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.?

Kara Ağaç Destanı fragman izle.

YouTube video
Kara Ağaç Destanı nedir, nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!